Tuin van Woezik Wijchen

Nieuwbouw in Wijchen
28 energiezuinige woningen

Drie verschillende architecten hebben schetsontwerpen gemaakt voor de twee-onder-een-kapwoning en vrijstaande woningen. Hieronder ziet u per architectuurstijl de uitgewerkte ontwerpen: modern en licht, ruim en dorps en warm en stoer. Ook hebben we voor alle architectuurstijlen wat achtergrondinformatie voor u. Op de hoogte blijven van de start verkoop die op korte termijn plaatsvindt?

Blijf op de hoogte van de start verkoop

Let op: Er komen ook rijwoningen in het plan. Echter worden deze woningen niet verkocht door Ter Steege. Wij geven wel een advies over de kavelverdeling inclusief dit woningtype en ook hier kunt u over meedenken.

Nieuwbouwwoning Tuin van Woezik

Twee-onder-een-kapwoning

Ruim en dorps, vanaf ca. € 425.000,- v.o.n.

Vrijstaande woning

Ruim en dorps, vanaf ca. € 500.000,- v.o.n.

Twee-onder-een-kapwoning

Modern en licht, vanaf ca. € 425.000,- v.o.n.

Vrijstaande woning

Modern en licht, vanaf ca. € 500.000,- v.o.n.

Twee-onder-een-kapwoning

Stoer en warm, vanaf ca. € 425.000,- v.o.n.

Vrijstaande woning

Stoer en warm, vanaf ca. € 500.000,- v.o.n.

Ruim en dorps

Ruim, dorps en met een vriendelijke uitstraling, dat is de basis van ontwerp nummer één. De gevel is roodbruin en er zijn grote ramen voor lekker veel lichtinval. Het hele dak wordt benut voor zonnepanelen. Subtiele accenten zoals een erker en een bijzondere dakopbouw geven de woning karakter.

Modern en licht

Modern, licht en met een open uitstraling, dat is ontwerp nummer drie. Ook deze woning is energiezuinig en volledig gasloos. De grote glazen oppervlakken zorgen voor veel licht en uitzicht. De gevel is overwegend licht van kleur, waarbij anderskleurige delen voor een gevarieerde aanblik zorgen.

Stoer en warm

Stoere woning met warme natuurlijke materialen als baksteen en hout zijn de kenmerken van ontwerp nummer twee. Grote glasoppervlakken ter plaatse van de erker of de veranda zorgen voor riant lichtinval en een weids uitzicht. Bijzondere details en uitbouwen geven de woning een moderne twist en een eigenzinnige contour. Ook hier is het dakoppervlak maximaal benut voor zonnepanelen.

Meld u aan en blijf op de hoogte

Geïnteresseerd? Meld u dan hieronder aan, dan houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de naderende start verkoop.

  • Dit formulier verzamelt jouw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, e-mail en inhoud, zodat wij de reacties die geplaatst worden op onze website kunnen opvolgen. Voor meer informatie check ons privacybeleid met daarin alle informatie over hoe en waarom we jouw gegevens bewaren.

Ontwikkeling & realisatie

Ter Steege Bouw Vastgoed
Reggesingel 32
7461 AK Rijssen
Tel. 0548 530 000
info@tsbouwvastgoed.nl
www.tsbouwvastgoed.nl

Klomps Bouwbedrijf
Meniststraat 2
7091 ZZ Dinxperlo
Tel. 0315 - 657000
info@klomps.nl
www.klomps.nl

Disclaimer     Cookie policy     Privacystatement          Realisatie: Stijlgenoten