Tuin van Woezik Wijchen

19 energiezuinige woningen
Nu in verkoop

De Tuin van Woezik is een groen en gezellig buurtje, met een ouderwetse sfeer. De openslaande deuren aan de voorzijde van de woning, vergroten de logische saamhorigheid in de buurt. Bij mooi weer lekker de deuren open en samen met buren een drankje drinken, hoe gezellig is dat? Ook in de groene binnenruimtes in het plan kunt u heerlijk zitten als u zin heeft in een praatje. De 19 woningen zijn er in vier verschillende types. Allemaal hebben ze een ruime, aangebouwde berging en ruimte om te parkeren op eigen terrein. Er zijn volop opties om de woning af te maken naar uw smaak met bijvoorbeeld een erker of uitbouw aan de achterzijde.

Inschrijven voor een woning

Twee-onder-een-kapwoning – Solis

Het eerste wat opvalt aan deze markante woning, is het witte vlak rondom de openslaande deuren. Maar als u verder kijkt, ziet u nog veel meer moois zoals subtiele details in het metselwerk en variatie in de gevel. De ruime woning heeft standaard drie slaapkamers en ruimte voor een vierde slaapkamer op zolder.

Twee-onder-een-kapwoning – Ventum

Deze ruime woning kenmerkt zich door veel hoge ramen en daarmee veel licht in huis. Kijk ook even naar de subtiele details in de gevel; de variaties in het metselwerk, witte kaders en de kleurvlakken geven de woning karakter. Ook deze woning heeft de mogelijkheid voor vier slaapkamers en volop opties om alles naar uw eigen smaak af te maken.

Vrijstaande woning – Aqua

Stoer en robuust, met een donkere gevel en opvallende, witte accenten. Variaties in het metselwerk geven de woning karakter en zorgen tegelijkertijd voor een stijlvolle uitstraling. U heeft hier alle ruimte om heerlijk te leven. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, op de tweede verdieping is er ruimte voor nog een extra kamer.

Vrijstaande woning – Terra

De lichte gevel en de vele hoge ramen geven deze woning een stijlvolle en vriendelijke uitstraling. Fraaie variaties en accenten in de gevel zorgen voor nog meer klasse. Kijk bijvoorbeeld eens naar de omkadering van de ramen op de eerste verdieping! Ook deze ruime woning heeft volop opties en uitbreidingsmogelijkheden.

Rijwoningen

De 9 rijwoningen worden niet verkocht door Ontwikkelingscombinatie Tuin van Woezik, maar via een belegger.

Ontwikkeling & realisatie

Ter Steege Bouw Vastgoed
Reggesingel 32
7461 AK Rijssen
Tel. 0548 530 000
info@tsbouwvastgoed.nl
www.tsbouwvastgoed.nl

Klomps Bouwbedrijf
Meniststraat 2
7091 ZZ Dinxperlo
Tel. 0315 - 657000
info@klomps.nl
www.klomps.nl

De Vree en Sliepen
Morsestraat 20
4004 JP Tiel
Tel. 0344 - 636960
bouw@vreesliepen.nl
vreesliepen.nl

Verkoop & informatie

Driessen Makelaardij
Kasteellaan 23
6602 DB Wijchen
Tel. 024 - 6490100
info@driessenmakelaardij.nl
www.driessenmakelaardij.nl/wijchen

Disclaimer     Cookie policy     Privacystatement          Realisatie: Stijlgenoten