Tuin van Woezik Wijchen

Hier wonen? Zo werkt het!

Tuin van Woezik is nu in verkoop. Bekijk hieronder de stappen die we doorlopen. Zo weet u precies wat u te wachten staat de komende tijd. Wel zo fijn!

Stap 1
Aanmelden en bouwnummervoorkeur doorgeven

Voorheen kon u zich aanmelden als geïnteresseerde en alvast uw favoriete bouwnummervoorkeur doorgeven. Na aanmelding werd u op de hoogte gehouden van de start verkoop.

Stap 2
Start verkoop

Op 3 december vindt de start verkoop plaats. Alle verkoopdocumentatie is vanaf dit moment op de website te vinden.

Stap 3
Digitaal inschrijven

Op dit moment kunt u zich definitief inschrijven voor de woning(en) van uw voorkeur. U kunt uw inschrijven door in te loggen bij uw persoonlijke account (heeft u nog geen account, dat kunt u zich eerst aanmelden). Vervolgens dient u het ‘Digitaal inschrijfformulier’ volledig in te vullen en te versturen. U heeft hiervoor tot en met zondag 15 december 23.59 uur  de tijd

Wat doen wij met uw gegevens?
Uw financiële gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. Om teleurstelling te voorkomen en het toewijzingsproces zo goed mogelijk te stroomlijnen, kijken we naar uw inkomen. De hoogte van uw inkomen is niet bepalend voor toewijzing, we willen alleen voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen die ze niet kunnen financieren. Uiteraard houden we hierbij rekening met de wet op de privacy.

Stap 4
Toewijzing van de woningen

In de week van 16 december worden de woningen toegewezen. Let op; het betreft een toewijzing en dus geen loting. Een computer bepaalt op basis van alle geregistreerde wensen en voorkeuren welke bouwnummers aan wie worden gekoppeld. Volkomen objectief en onpartijdig dus, en met maar één doel: zoveel mogelijk mensen blij maken met de woning van hun eerste keuze (of eventueel hun tweede keuze).

Is uw favoriete woning aan u toegewezen, dan wordt u gebeld door de makelaar en uitgenodigd voor een gesprek. Op dat moment heeft u een optie van twee weken op een woning. Is uw favoriete woning niet aan u toegewezen, dan krijgt u hier later in de week een e-mail over en komt u op de reservelijst te staan. Mocht de potentiële koper afvallen, dan kunt u alsnog gebeld worden.

Stap 5
Verkoopovereenkomsten

In de twee weken optietijd die u heeft nadat u een woning toegewezen krijgt, kunt u beslissen of u de woning definitief wilt kopen. Bij een positief besluit maakt de makelaar de contracten voor u op. Haakt een optant af, dan wordt de eerstvolgende reservekandidaat benaderd.

Stap 6
Start bouw

De start van de bouw van de 19 nieuwbouwwoningen in Tuin van Woezik is afhankelijk van de verkoop. Is hier meer informatie over bekend, dan lichten we alle kopers in.

Vragen of onduidelijkheden?

Zijn er onduidelijkheden, heeft u een vraag of zoekt u hulp bij het definitief inschrijven? Driessen Makelaardij staat voor u klaar om uw vragen inhoudelijk te beantwoorden.

Ontwikkeling & realisatie

Ter Steege Bouw Vastgoed
Reggesingel 32
7461 AK Rijssen
Tel. 0548 530 000
info@tsbouwvastgoed.nl
www.tsbouwvastgoed.nl

Klomps Bouwbedrijf
Meniststraat 2
7091 ZZ Dinxperlo
Tel. 0315 - 657000
info@klomps.nl
www.klomps.nl

De Vree en Sliepen
Morsestraat 20
4004 JP Tiel
Tel. 0344 - 636960
bouw@vreesliepen.nl
vreesliepen.nl

Verkoop & informatie

Driessen Makelaardij
Kasteellaan 23
6602 DB Wijchen
Tel. 024 - 6490100
info@driessenmakelaardij.nl
www.driessenmakelaardij.nl/wijchen

Disclaimer     Cookie policy     Privacystatement          Realisatie: Stijlgenoten