Tuin van Woezik Wijchen

Groen, centraal en veelzijdig wonen

Tuin van Woezik ligt op een ideale locatie: groen, ruim en rustig, maar óók met alles bij de hand. U woont hier in Wijchen-Noord, dichtbij het centrum en het NS-station. Scholen, restaurantjes en terrasjes, winkels en medische voorzieningen zijn allemaal dichtbij. Zin om te wandelen of te fietsen? Trek dan de omgeving in en ga op avontuur in het mooie Tweestromenland.

Ontdek het laatste aanbod

Wonen in Wijchen-Noord

De Tuin van Woezik ligt in Wijchen Noord, bij het voormalige dorp Woezik. Gemoedelijkheid staat hier nog steeds voorop. Buren groeten elkaar op straat en kinderen spelen onbekommerd buiten. De Tuin van Woezik vormt de overgang tussen oud en nieuw. De woningen zijn modern en van alle gemakken voorzien, maar de sfeer is ouderwets gezellig. Ook de straat wordt op korte termijn door de gemeente vernieuwd.

Gezellig centraal

Het centrum van Wijchen is verrassend compleet en levendig. Er zijn volop leuke winkels, van grote ketens tot zelfstandige boetiekjes. Om tussendoor even uit te rusten, is er een ruime keus uit restaurants en terrasjes. De pittoreske straatjes en monumentale panden zorgen voor een gezellige sfeer. Ook zijn er regelmatig leuke evenementen en markten. Wijchen heeft zelfs een eigen theater, bioscoop en bibliotheek.

In de omgeving

Wijchen heeft een rijke geschiedenis en een gevarieerde natuur. U woont hier in het land van Maas en Waal, in het zogenaamde Tweestromengebied. Hier kunt u heerlijk wandelen of fietsen door de bossen, over de dijken en langs de vennen. Breng dan gelijk even een bezoekje aan Museum Kasteel Wijchen; de plek waar de dochter van Willem de Zwijger ooit woonde. In de zomer is het heerlijk zwemmen en zonnen in recreatiegebied Berendonck. Ook het NS-station, met rechtstreekse treinen richting Nijmegen of Den Bosch, is vlakbij.

Ontwikkeling & realisatie

Ter Steege Bouw Vastgoed
Reggesingel 32
7461 AK Rijssen
Tel. 0548 530 000
info@tsbouwvastgoed.nl
www.tsbouwvastgoed.nl

Klomps Bouwbedrijf
Meniststraat 2
7091 ZZ Dinxperlo
Tel. 0315 - 657000
info@klomps.nl
www.klomps.nl

De Vree en Sliepen
Morsestraat 20
4004 JP Tiel
Tel. 0344 - 636960
bouw@vreesliepen.nl
vreesliepen.nl

Verkoop & informatie

Driessen Makelaardij
Kasteellaan 23
6602 DB Wijchen
Tel. 024 - 6490100
info@driessenmakelaardij.nl
www.driessenmakelaardij.nl/wijchen

Disclaimer     Cookie policy     Privacystatement          Realisatie: Stijlgenoten