Tuin van Woezik Wijchen

Meer over de start verkoop

Geplaatst op

Goed nieuws! Het laatste stukje Tuin van Woezik gaat nog voor de bouwvak in verkoop. We hebben uw geduld op de proef gesteld, maar achter de schermen hebben we alles behalve stilgezeten. Inmiddels is ook de verdeling van de velden bekend. Daarover hieronder meer!

Verdeling van de 28 gloednieuwe woningen
Nu de verkoop in zicht is, kunnen we u ook meer vertellen over de verkaveling waarover u in het eerste stadium van het project mee kon denken. Op basis van de woonwensen worden de volgende woningtypes gerealiseerd:

Hieronder ziet u de verdeling van de woningtypes over de diverse deelgebieden. Veld A is speciaal ingericht voor de rij- en tussenwoningen. Veld B kenmerkt zich door twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Op veld C komen rij- en tussenwoningen en twee-onder-een-kapwoningen.