Tuin van Woezik Wijchen

Architectuurstijlen nu ook voor vrijstaande woningen uitgewerkt

Geplaatst op

Het is zover! De drie architecten zijn weer druk aan het tekenen geweest en hebben ook voor de vrijstaande woningen prachtige schetsen gemaakt. Nieuwsgierig naar de ontwerpen? Deze vindt u op de woningpagina.

Uitbreiding website
Goed om te weten: we hebben nu richtprijzen voor de twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen genoemd op onze website. Zo weet u waarmee u rekening moet houden als u geïnteresseerd bent in een energiezuinige woning in Tuin van Woezik.

Ook het verkoopproces hebben we een update gegeven. Neem direct een kijkje en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Voorkeur voor een rijwoning?
De rijwoningen worden door een nader te bepalen partij in de vrije sector verhuurd. Informatie over de verhuur van deze woningen volgt in een later stadium. Uw geduld wordt dus nog even op prijs gesteld.