Tuin van Woezik Wijchen

Een mijlpaal voor Tuin van Woezik

Geplaatst op

Tuin van Woezik wordt dé eerste buurt in Wijchen zonder aardgas. Aan de plannen voor dit mooie nieuwbouwproject heeft de gemeente diverse criteria gehangen, waaronder:

Onderscheidend
Ter Steege en Klomps wisten zich te onderscheiden door hun plan van aanpak. De laatste fase van de Tuin van Woezik wordt de eerste energie-neutrale buurt in Wijchen. De woningen hebben óók geen aansluiting op het aardgas-netwerk. Wethouder Gerrits: “Ik heb begrepen dat de eerste belangstellenden zich al bij het bouwbedrijf hebben gemeld. Dat is al een mooi signaal. Ik ben benieuwd met welke ideeën en plannen de betrokkenen gaan komen. Ik laat me graag verrassen hoe deze nieuwe buurt er straks werkelijk uit komt te zien. Het woord is aan de toekomstige bewoners.”